Γνωρίστε μας

Brand quality is the best KIND of advertising.

Το design είναι το πάθος μας. Η δημιουργική σκέψη μας κινητοποιεί. Η μεθοδικότητα, η στρατηγική και η σκληρή δουλειά μας εξασφαλίζουν την επιτυχία. Μοιραζόμαστε αμοιβαίο όφελος με τους πελάτες μας και έχουμε δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους.

Η μεθοδολογία μας

1.  Επικοινωνία & Γνωριμία

Η πρώτη επαφή μας με τον πελάτη, γίνεται τηλεφωνικά, διαδικτυακά ή δια ζώσης στην έδρα που θα αποφασιστεί από κοινού. Μέσα από μια εποικοδομητική συζήτηση, καταγράφουμε τις ανάγκες του πελάτη, τους στόχους του, εξετάζουμε προϋποθέσεις και χρονοδιάγραμμα και διερευνούμε το ενδεχόμενο συνεργασίας.

4.  Σχεδιασμός

Αξιοποιούμε όλα τα δεδομένα και ξεκινάμε να δίνουμε μορφή στην ιδέα μετά από δημιουργικά brainstorming. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ξεχωριστές προτάσεις και σχέδια που δίνουν χαρακτήρα κι ενδυναμώνουν το brand και τη συνολική του εικόνα. Σχεδιάζουμε αυθεντικές, υψηλής αισθητικής δημιουργικές ιδέες, στοχευμένες στις ανάγκες και στις αξίες της κάθε επιχείρησης.

2.  Οικονομική Προσφορά & Ανάθεση

Μετά την επικοινωνία, στέλνουμε προσαρμοσμένη προσφορά και συμφωνητικό συνεργασίας, όπου περιγράφονται αναλυτικά οι προδιαγραφές του έργου, το χρονοδιάγραμμα και οι όροι συνεργασίας. Η ανάθεση του έργου γίνεται με γραπτή συμφωνία του πελάτη, απεσταλμένη κι υπογεγγραμένη. Η συνεργασία επικυρώνεται και τυπικά κατόπιν της κατάθεσης συμφωνηθείσας προκαταβολής.

5.  Παρουσίαση

Αφού καταλήξουμε στο τελικό design, παρουσιάζουμε σε προσχέδια τις ολοκληρωμένες πια επαγγελματικές μας προτάσεις και τις επιδεικνύουμε σε διάφορες εφαρμογές (visuals) για να αντιληφθεί καλύτερα ο πελάτης την αποτύπωση των ιδεών μας. Κατόπιν, αξιολογούμε μαζί τις προτάσεις και καταλήγουμε στην τελική επιλογή, ή προχωράμε και σε πιθανές τροποποιήσεις, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα για τον πελάτη.

3.  Project Briefing

Μελετάμε και εξετάζουμε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με την εταιρεία, τις επιθυμίες και τους στόχους του πελάτη κι επικοινωνούμε εικόνες και αρχεία, ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη οπτικοποίηση του σκεπτικού του.

6. Παράδοση

Μετά την οριστική επιλογή και τελική έγκριση του πελάτη, το έργο υλοποιείται και παραδίδεται σε όλα τα απαιτούμενα και συμφωνηθέντα formats και εφαρμογές, αφού γίνει η τελική εξόφληση της οικονομικής οφειλής. Η ολοκλήρωση του έργου αφήνει αμφότερους, πελάτη και δημιουργική ομάδα, ικανοποιημένους αλλά και περήφανους για το αποτέλεσμα.

«Το brand δεν είναι απλά ένα όνομα με μια προσδιορισμένη ταυτότητα. Είναι το συναίσθημα που προκαλεί, η ιστορία που επικοινωνεί, η προσδοκία που δημιουργεί και η σύνδεση που αναπτύσσει με τον αποδέκτη και τον πείθει να το εμπιστευθεί... με κλειστά μάτια».
Creative Kind Team
Creative Minds

We are "Creative Kind" of people... μια δυνατή ομάδα που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για δημιουργικότητα, αυθεντικότητα και αποδοτικές συνεργασίες!

Χρύσα Κανακουσάκη

Owner - Creative Director

Βαρβάρα Καράμπελα

Senior Graphic Designer

Βασίλης Μόκκας

Senior Web Designer & Developer

Συνεργαστείτε μαζί μας

Ας σχεδιάσουμε μαζί το νέο σας project!

Καλέστε μας